L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta Poetes i Cia 2020

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta Poetes i Cia 2020
08/11/2020 -

Poetes i Cia 2020 ha tingut com a protagonista el ‘plogging’: l’acció de recollir deixalles mentre fas esport o un passeig. L’organització va recopilar diferents objectes oposats a la platja entre la Gola de Queralt a Sagunt i la desembocadura del riu Millars entre Almassora i Borriana.

Aquests objectes arrossegats per la mar o abandonats pels banyistes, es fotografiaven in situ i s’anotaven les coordenades i la data. Després l’objecte es feia arribar a un fotògraf perquè l’interpretara. I eixa foto a un escriptor perquè escriguera el que li suggeria.

L’acte de presentació del projecte ‘Plogging’ que impulsen el Centre d’Estudis Vallers (CEV) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, va tindre lloc ahir a la vesprada a l’Auditori amb un aforament reduït i amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, seguint els protocols establits.

L’exposició amb les fotografies i els textos literaris es podrà visitar al Centre Cultural del Palau de Vivel de l’11 al 28 de novembre. L’objectiu és conscienciar sobre la quantitat de deixalles, sobretot plàstic, que acaben en la mar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari