L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta 'Terraceo i música en directe' al Paratge de Sant Josep

L’activitat comença el dia 11 de juliol i tindrà lloc els divendres i dissabtes de juliol i agost, en horari de 20.00 a 22.00 hores

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta 'Terraceo i música en directe' al Paratge de Sant Josep
08/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta ‘Terraceo i música en directe’, iniciativa que es desenvoluparà durant els caps de setmana de juliol i agost al Paratge de Sant Josep, de 20.00 a 22.00 hores. L’activitat està protagonitzada per les tres bandes de música locals, on grups reduïts de músics realitzaran actuacions per amenitzar la visita de turistes i de la ciutadania de la Vall.

“Aquesta novetat d’enguany s’emmarca dins de la programació cultural i turística amb l’objectiu de reactivar la vida econòmica i social del Paratge durant l’estiu, complint amb totes les mesures de seguretat, tant per als músics com per al públic”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces.

Tal com explica Jorge Garcia, regidor de Turisme, l’activitat pretén rememorar els anys 60 i 70, quan el paratge era un centre d’oci, tant per a turistes com per a la ciutadania de la Vall: “l’equip de govern ha demostrat la seua capacitat d’adaptació i l’eficiència de la seua gestió, ja que en els últims anys hem diversificat el turisme oferint nombroses activitats”.

A més, durant les últimes setmanes s’han portat a terme les visites guiades al Poblat Iber que continuaran tot l’estiu, així com les visites a les Coves de Sant Josep i l’espeleokayak: “hem rebut milers de turistes seguint els protocols de seguretat i les activitats han tingut un èxit absolut”, afegeix el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari