L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la Zarzuela, aquest any a càrrec de l'Ateneu Musical Schola Cantorum

L’acte tindrà lloc el 26 de gener en l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja i l’obra que s’interpretarà és El Huésped del Sevillano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la Zarzuela, aquest any a càrrec de l'Ateneu Musical Schola Cantorum
16/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Zarzuela, que aquest any estarà a càrrec del grup artístic Ateneu Musical Schola Cantorum. L’obra que s’interpretarà és El Huésped del Sevillano, de Jacinto Guerrero, la qual compta amb més de cent anys d’antiguitat. L’acte es celebrarà el diumenge 26 de gener, a les 18.00 hores, en l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja i es troba dins del programa ‘Tardor i Gent Gran’ impulsat per la regidoria de Serveis Socials. Les entrades són gratuïtes i es poden replegar hui, dijous 16, i dijous 23 de gener, en horari de 17.00 a 20.00 hores, en la mateixa taquilla de l’auditori.

“Fa dos anys que hem recuperat la Zarzuela i esperem que torne a ser un èxit tal com ho porta sent els anys anteriors, ja que els integrants ho preparen amb molta il·lusió”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui convida a totes les valleres i vallers a gaudir de l’obra.

El Huésped del Sevillano està ambientada en la ciutat de Toledo a principis del segle XVII i ha rebut molts premis, com el Segle d’Or. Aquesta obra conté diverses peces, entre elles, El canto de la espada toledana, més coneguda com La fiel espada triunfadora.

Pel que fa a la trama, com explica Vicente Talamantes, integrant del grup artístic que protagonitzarà la Zarzuela, el pintor de la Cort, Lluís, rep l’encarreg del rei de pintar un quadre. L’artista espera trobar en Toledo a la modelo que l’ajude a pintar la seva obra. Coneix a Raquel, una dona molt bella, que es segrestada pel Conde Don Diego en el Mesón del Sevillano. Constancita, treballadora del mesó, fica al corrent de tot el que sap a Rodrigo, criat de Lluís, sobre la situació de Raquel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari