L'Ajuntament de la Vall d'Uixó realitza millores en el Polígon Mesquita

L’actuació consisteix en la repintada de 3.365 metres lineals i la creació d’un pas per als vianants adaptat en la zona que es va asfaltar a l’inici de l’any

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó realitza millores en el Polígon Mesquita
27/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat les obres de millora del Polígon Mesquita, amb la repintada de 3.365 metres lineals i la creació d’un gran pas de vianants entre la primera i la segona rotonda del vial principal, “una demanda de les empreses i les persones que treballen en aquesta zona industrial”, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, que ha visitat aquest matí el desenvolupament dels treballs.

Perquè el pas per als vianants siga adaptat s’estan creant unes orelles de 5×2,5 m² i es farà accessible la illeta central que separa els dos carrils de circulació. A més en tot el tram que es va asfaltar en l’última fase del Pla d’Asfaltat (10.600 m²) es repintaran les línies contínues i discontínues, els símbols de cedir el pas i stop i els passos de vianants i zebrats. I en l’accés al polígon es repintarà la illeta que es va eliminar per a facilitar el pas de camions de grans dimensions.

Ferreres ha destacat que “des de feia 15 anys no s’actuava en el Polígon Mesquita i era necessari realitzar millores, per a beneficiar a les empreses que estan ja instal·lades i també perquè noves vulguen invertir i instal·lar-se a la nostra ciutat”. Per això, també s’està treballant en l’arribada de la fibra òptica a tots els polígons i en anys anteriors també es va asfaltar el Polígon de la Travessa i es repintà el de la Vernitxa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari