La Vall d'Uixò aprofita les vacances escolars per a executar obres de manteniment en sis col·legis

Aquesta vesprada s’aprovarà en ple la delegació de competències per a la construcció del nou Rosario Pérez

La Vall d'Uixò aprofita les vacances escolars per a executar obres de manteniment en sis col·legis
28/07/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està posant a punt els centres educatius per a l’inici del curs 2021-2022. Així, està aprofitant les vacances escolars per a executar obres de manteniment i d’adequació en sis col·legis: Sant Vicent, Assumpció, Blasco Ibáñez, Cervantes, Centelles i Rosario Pérez. La regidora d’Educació, Carmen García, ha fet un repàs de les diferents actuacions que s’estan escometent:

En el CEIP Sant Vicent, dins del projecte de transformació de patis, s’ha instal·lat gespa artificial al pati d’infantil. Aquest centre està a l’espera de la delegació de competències del Pla Edificant per a destinar 1.300.000 € a la rehabilitació integral dels banys, ampliació de la cuina i menjador, construcció del gimnàs i millora de l’accessibilitat.

En el CEIP Assumpció s’estan renovant les persianes de l‘edifici d’infantil i s’està substituint la tanca del pati d’infantil. També està a l’espera que la Conselleria delegue les competències del Pla Edificant per a invertir 900.000 € en la construcció del gimnàs, millora de l’accessibilitat i instal·lació d’ascensor en l’aulari d’infantil.

En el CEIP Blasco Ibáñez s’està pintant tot l’interior del centre i es repintaran les pistes esportives.

En el CEIP Cervantes s’estan canviant les portes de les entrades per a adaptar-les a la normativa actual i millorar la seguretat i l’accessibilitat.

En el CEIP Centelles s’està condicionant una nova aula i pati per a albergar la nova aula d’infantil 2 anys, que s’estrenarà aquest curs 2021-2022 amb 18 alumnes. En aquest centre educatiu està en marxa una de les grans obres del Pla Edificant, amb la construcció del nou aulari d’infantil, la finalització del qual està prevista per al 31 d’agost. En aquesta obra, al costat de la reforma dels banys i instal·lació de l’ascensor que ja han acabat, s’han invertit 1.300.000 €.

En el CEIP Rosario Pérez s’està canviant una tanca i s’està elevant l’altura del mur de la zona de magatzematge de material per a evitar que es puga saltar i així millorar la seguretat.

Cal destacar que aquesta vesprada en el ple municipal s’aprovarà la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a les obres de construcció del nou CEIP Rosario Pérez, amb un pressupost de més de 5.000.000 €. García ha indicat que aquesta és “una obra molt esperada i reivindicada des de fa 25 anys per la comunitat educativa”, per la qual cosa és una “gran notícia per al barri Carbonaire i per a tota la ciutat”. L’inici de les obres està previst per a finals del 2022.

D’altra banda, durant el curs 2021-2022 també existeix la previsió que comencen tres actuacions més en centres educatius: 980.000 € per a la remodelació integral de l’Escola Infantil Sagrat Cor, 900.000 € per al nou gimnàs i la rehabilitació dels banys del CEIP La Moleta, i 1.000.000 € per al nou gimnàs, la rehabilitació dels banys i la instal·lació d’un ascensor en el CEIP Colònia Segarra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari