FACSA i l'Ajuntament de la Vall mostren amb imatges 3D l'aspecte final del projecte de renovació de la xarxa del carrer Xacó

FACSA i l'Ajuntament de la Vall mostren amb imatges 3D l'aspecte final del projecte de renovació de la xarxa del carrer Xacó
04/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’empresa concessionària FACSA recorren a les infografies 3D per a publicitar, per mitjà de les marquesines, el Projecte de Renovació de les Infraestructures Hidràuliques i de millora viària del carrer Xacó.

La infografia 3D, també coneguda com render 3D, és una tecnologia que, utilitzant gràfics per ordinador, permet la creació d’imatges i animacions per a visualitzar qualsevol projecte completament acabat, en una fase incipient de disseny.

En aquest cas particular, partint de fotografies reals del carrer Xacó, mitjançant l’ús d’un potent programari que genera figures geomètriques, projecció d’ombres i composició de materials, s’han renderitzat diverses imatges de l’obra totalment acabada, amb un grau de detall i fidelitat al projecte realment sorprenents. D’aquesta manera, els veïns i veïnes del municipi poden previsualtizar el resultat final abans de la seua construcció.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Javier Ferreres, destaca que aquestes imatges “s’han instal·lat en les marquesines de l’autobús i en diversos opis perquè la ciutadania conega el projecte, que canviarà la mobilitat entre el Carbonaire i el centre de la ciutat en una aposta per la sostenibilitat i la recuperació d’espais per a les persones”. I és que el carrer Xacó serà “accessible i millorarà la seguretat d’aquest vial tan transitat”, ha afegit.

Cal recordar que el projecte contempla, a més de la renovació i millora de les Infraestructures de la Xarxa d’Aigua Potable i Sanejament del carrer Xacó, altres actuacions dirigides a construir una ciutat més sostenible, més segura i més amable, com la renovació superficial del vial en alguns trams d’aquesta zona -arribant a connectar el barri Carbonaire amb el centre de la ciutat mitjançant un vial amb grans voreres que permetrà els desplaçaments a peu de manera segura i agradable- i la plantació de nou arbrat per a fer la ciutat més verda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari