L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Falla Ja Estem Tots presenten el III Aplec de Dolçainers i Tabaleters

Durant tota la jornada del 7 de març es portaran a terme activitats dirigides a fomentar la cultura popular tradicional valenciana

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Falla Ja Estem Tots presenten el III Aplec de Dolçainers i Tabaleters
05/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Falla Ja Estem Tots presenten el III Aplec de Dolçainers i Tabaleters de la Plana Baixa, que tindrà lloc el dissabte 7 de març. A les 10.00 hores s’inaugurarà la Fira d’Associacions i, al llarg del matí, es portaran a terme activitats dirigides especialment a xiquetes i xiquets, com el concert del grup Trobadorets.

D’altra banda, a partir de les 16.00 hores, les 15 colles participants en l’Aplec eixiran des de diferents punts de la localitat i arribaran fins a la plaça del Centre on, després de les actuacions de la Conlloga Muixeranga de Castelló i el Grup de Danses Arcude, marxarà en cercavila fins a la plaça del Circ per gaudir de l’actuació del grup Dolçaina Savaluc i del concert de Bajoqueta Rock.

“L’equip de govern donem la nostra ajuda i col·laboració a la Falla Ja Estem Tots, ja que projectes com l’Aplec són els que fomenten i donen a conéixer les nostres arrels i la nostra cultura popular tradicional”, destaca la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui també assenyala que es tracta d’un acte “obert, del qual poden gaudir totes i tots i que fa poble”.

El president de l’associació, Jorge Marqués, ha destacat l’associacionisme que comporta aquest acte: “l’organització del III Aplec ha requerit el treball conjunt de 35 associacions que ens hem compenetrat per poder fer-lo realitat”. Per finalitzar, Marqués ha convidat a tota la ciutadania de la Vall d’Uixó i dels pobles del voltant a participar i gaudir del III Aplec de la Plana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari