La Vall ofereix per primera vegada visites guiades al Poblat Iber de Sant Josep

El consistori invertirà al setembre més de 7.000 € en noves excavacions “per a continuar cuidant el patrimoni local”

La Vall ofereix per primera vegada visites guiades al Poblat Iber de Sant Josep
04/08/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, mitjançant la Regidoria de Turisme, ha preparat per primera vegada visites turístiques guiades al poblat iber de Sant Josep durant l’estiu. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha destacat que “hem pres aquesta iniciativa per a augmentar el ventall de possibilitats que ens ofereix el Paratge de Sant Josep”, així com per a “donar a conéixer l’extens patrimoni cultural de la Vall d’Uixó“.

A partir del mes de setembre es realitzaran noves excavacions en el poblat, amb una inversió de més de 7.000 €. Baños ha manifestat que “aquesta actuació permetrà aflorar noves zones i valorar algunes estructures existents, afegit al canvi d’il·luminació que vam fer en 2020″. Per part seua, el regidor de Turisme, Jorge García ha assegurat que amb aquest projecte “continuem treballant en la línia de millorar el Paratge juntament amb la Regidoria de Cultura“.

Per a l’alcaldessa, “aquestes visites guiades se sumen al relat turístic del nostre model de ciutat” i afig que “és necessari invertir en patrimoni per a augmentar l’orgull de ser de la Vall, no oblidar d’on venim i cap a on volem anar”. García ha ressaltat que “les visites estan sent tot un èxit perquè els turistes les poden comprar les entrades en pack amb les de les Coves de Sant Josep” i “s’estan esgotant diàriament“.

A més, continuant amb el relat turístic, Jorge García ha anunciat que aquest cap de setmana “hem oferit més de 100 places per a la programació de Nits d’històries i historietes que, en aquesta ocasió, farà un recorregut teatralitzat per les cases singulars de la ciutat”. Finalment, Baños, ha animat als vallers i visitants a acudir a les activitats organitzades per l’Ajuntament “perquè ells són els millors ambaixadors que té el nostre poble“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari