La Vall d'Uixó celebra el Dia de la Infància amb una jornada d'activitats

La Vall d'Uixó celebra el Dia de la Infància amb una jornada d'activitats
28/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat aquest matí el Dia de la Infància amb una jornada d’activitats infantils i juvenils en la Plaça del Parc. Aquesta festa estava prevista per al 20 de novembre, però va haver d’ajornar-se per la pluja.

Les regidories de Serveis Socials i Joventut, al costat de nombroses entitats i associacions locals, han organitzat aquest matinal, que ha comptat amb tallers de ball, de manualitats i d’expressió corporal, pintacares, jocs i el concert de Canta Canalla.

A més també s’ha llegit el manifest pels drets de la infància i s’ha presentat públicament als nous representants del Consell d’Infància i Adolescència de la Vall d’Uixó, un òrgan amb alumnes de tots els centres educatius que fa propostes per a millorar la ciutat, especialment en els àmbits d’infància i adolescència.

La Regidoria de Joventut també ha entregat el premi del concurs de fotografia per a joves ‘Una mirada violeta’ a Katya Martínez Serrano (18 anys), amb motiu de la commemoració del 25 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari