La Vall d'Uixó celebrarà el 25 d'octubre el dia del comerç local

Les associacions comercials Jo Compre a la Vall i Endavant han preparat campanyes per a commemorar aquesta data per primera vegada

La Vall d'Uixó celebrarà el 25 d'octubre el dia del comerç local
20/10/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó juntament amb les associacions de comerciants Endavant i Jo Compre a la Vall celebraran per primera vegada el dia del comerç local el pròxim 25 d’octubre, en una iniciativa autonòmica a la qual han sumat nombrosos municipis de tota la Comunitat Valenciana. “El comerç local és una cosa bàsica i necessari per a tindre un poble viu i dinàmic i hem de promocionar-lo i estar al seu costat”, ha destacat el regidor de Comerç, Jorge García.

La presidenta de Jo Compre a la Vall, Eva Botías, ha presentat la campanya que ha preparat l’associació i “que consisteix en el sorteig de 25 xecs de 20 euros cadascun per a realitzar compres en el comerç local associat”. En aquesta iniciativa també participa la Caixa Rural Sant Vicent, el director general de la qual, Alberto Almazán, ha afirmat que “estem encantats de col·laborar per a incentivar el consum i ajudar al xicotet comerç”.

Per part seua, Miguel Sánchez, president de l’associació Endavant, ha presentat els projectes ‘Viatjant pel comerç de la Vall’ i ‘Dibuixa el teu comerç ideal’; “la primera campanya consisteix a segellar un passaport en 10 comerços que participen i automàticament se li dóna als clients un xec de 10 euros per a gastar en els mateixos establiments”. La segona campanya va dirigida als xiquets i xiquetes i “tracta d’un concurs de dibuix en tres categories diferents”.

Per a finalitzar, el regidor de Comerç ha destacat que “hem col·laborat amb totes dues associacions i hem destinat més de 27.000 euros per a potenciar-les i promocionar el comerç local”. García també ha anunciat que “en el pròxim ple ordinari presentarem una moció a favor del comerç local que esperem que secunden tots els partits polítics, ja que el xicotet comerç fa créixer la nostra economia i l’enforteix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari