La Vall d'Uixó condiciona el cementeri per al Dia de Tots els Sants

Enguany s’ha habilitat un nou accés a les instal·lacions, així com un nou aparcament i banys més accessibles

La Vall d'Uixó condiciona el cementeri per al Dia de Tots els Sants
28/10/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adequat el cementeri municipal per a divendres que ve 1 de novembre, Dia de Tots els Sants, a causa de l’augment de les visites durant aqueixes jornades. A més dels habituals treballs de manteniment, pintura, neteja i jardineria, s’ha habilitat una nova entrada més accessible i un aparcament, a més de reformes en els banys.

El dimarts 29, dimecres 30 i dijous 31 d’octubre el cementeri obrirà a les 9.00 i tancarà a les 18.00, romanent obert al migdia. El divendres 1 de novembre l’horari serà de 9.00 a 19.00 també ininterrompudament i, a més, no es realitzaran enterraments durant la jornada.

El dia 1 de novembre es prestarà servei d’autobús de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30, amb eixides des de l’Estació d’autobusos a les hores en punt i a les mitjanes i eixides des del cementeri als quarts i menys quarts, amb parades en l’Avinguda Cor de Jesús (enfront de la Caixa Rural San Isidro) i l’IES Botànic Cavanilles. El preu únic del bitllet és de 1,35€.

Javier Ferreres, regidor d’Urbanisme i Policia, ha assenyalat les diverses novetats que s’han produït en el cementeri, com que la porta antiga situada en la carretera d’Algar ha sigut substituïda per una nova situada cap als tanatoris: “es pot accedir de manera per als vianants a través d’una rampa totalment accessible i sense escalons o des de l’aparcament, on també trobem una rampa”. Dins del recinte, ha destacat Ferreres, també s’han produït reformes, la més destacable són les obres que s’han realitzat en les condícies.

“Quant al trànsit, es podrà accedir al cementeri des de la Colònia Segarra mentre que la carretera d’Algar romandrà tallada; l’eixida es podrà realitzar bé pel Polígon La Vernitxa o bé per Carmaday”, ha recalcat el regidor.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha demanat “respecte cap a les persones que es troben al nostre costat” i que no hi haja abusos dels espais comuns per part dels familiars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari