La Vall d'Uixó reobri la pista d'atletisme després de la finalització de les obres i el canvi del tartán

L’adequació ha suposat una inversió de 220.000 euros i també s’han millorat el llançament de javelina i els salts de longitud i obstacles

La Vall d'Uixó reobri la pista d'atletisme després de la finalització de les obres i el canvi del tartán
21/10/2021 -

La pista d’atletisme de la Vall d’Uixó va reobrir dimarts passat les seues portes després que finalitzaren les obres d’adequació i canvi del tartán. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha recordat que “aquestes obres han costat 220.000 euros, la qual cosa ho converteix en la major inversió del pressupost municipal d’enguany i demostra l’aposta que aquest equip de govern fa per l’esport”.

Tania Baños ha manifestat “el seu agraïment als usuaris perquè hem hagut de tindre la pista tancada uns mesos per a garantir que el treball es cap a correctament, controlant la qualitat i que els materials són els que estaven en el contracte”. En aquest sentit, Mar Arzo, regidora d’Esports, ha assegurat que “el nostre objectiu és que aquesta pista es convertisca en un referent després del nyap que va realitzar l’anterior equip de govern l’any 2009 i que al cap de poc ja presentava clivelles i alçaments i en menys de 10 anys estava destrossada”.

Arzo ha concretat que “durant les obres hem fet el canvi del sòl sintètic i hem millorat també les zones del llançament de javelina, el salt de longitud i el salt d’obstacles”. La regidora ha detallat que “dos tècnics han estat controlant el transcurs de l’obra, així com els materials per a comprovar que tot anara bé”.

La reobertura de la Pista d’Atletisme ha comportat també que òbriguen les seues portes la sala de musculació i el skatepark. Arzo ha recordat que “per a accedir a les instal·lacions”

Per a finalitzar, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó ha assegurat que “aquestes obres, el projecte d’execució del segon poliesportiu i el compromís de crear un nou velòdrom demostren el compromís de l’Ajuntament per a tindre unes instal·lacions esportives dignes, com mereix la nostra ciutat, reinvertint la taxa en millores i manteniment”. Finalment, tant Baños com Arzo han animat “a tots els ciutadans a gaudir d’aquesta renovada pista d’atletisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari