Vint persones de la Vall d'Uixó milloren la seua ocupabilitat amb els certificats de professionalitat en gestió de magatzems i neteja

La Generalitat Valenciana ha subvencionat aquests programes amb 46.000 euros i s’adapten a la demanda de les empreses

Vint persones de la Vall d'Uixó milloren la seua ocupabilitat amb els certificats de professionalitat en gestió de magatzems i neteja
27/01/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha posat en marxa dos tallers de formació en organització i gestió de magatzems i en neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, gràcies als quals les vint persones participants rebran el certificat de professionalitat de nivell I quan finalitzen el curs a mitjan mes de maig.

El regidor d’Ocupació, Jorge García, ha explicat que amb l’obtenció dels certificats, l’alumnat “millorarà la seua ocupabilitat en dos sectors que tenen molta demanda en el mercat laboral, sobretot per part d’empreses de logística”. Els participants realitzen 430 hores de formació (350 de teoria i 80 de pràctiques en empreses).

Per a la realització d’aquests dos programes, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut 46.000 euros de la Generalitat Valenciana, dins de l’estratègia municipal de formació per a l’ocupació. García ha assenyalat que aquesta es basa en tres potes principals: “els coneixements adaptats a les necessitats de les empreses, els tallers d’ocupació i T’Avalem i els serveis de l’agència de col·locació, que ofereixen perfils concrets”.

En aquest sentit, el regidor ha destacat que enguany “continuarem apostant pels projectes mixtos de formació i ocupació i la formació gratuïta i adaptada”. Els sis programes que té actualment en funcionament l’Ajuntament han suposat una inversió de més d’1,8 milions d’euros i es dirigeixen a persones en situació de desocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari