La Vall d'Uixó celebrarà Halloween amb visites a les Coves de Sant Josep inspirades en 'Piratas del Caribe'

Les entrades per a les visites especials del 31 d’octubre i 1 de novembre ja estan a la venda

La Vall d'Uixó celebrarà Halloween amb visites a les Coves de Sant Josep inspirades en 'Piratas del Caribe'
07/10/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat les visites especials de Halloween dels Coves de Sant Josep, que enguany estaran inspirades en la saga cinematogràfica d’aventures ‘Piratas del Caribe’, en concret en la primera pel·lícula, ‘La maledicció de la perla negra’. El conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, ha destacat que “hem volgut innovar i oferir una temàtica mai vista dins d’aquestes celebracions”.

El dijous 31 d’octubre hi haurà cinc torns de visites teatralitzades (19.00, 20.00, 22.00, 23.00 i 0.00 hores) amb una duració aproximada de 50 minuts. I el divendres 1 de novembre hi haurà set torns de visites tematitzades (10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 15.30, 16.30 i 17.30 hores), també durant 50 minuts.

La visita “s’aparta del terror per a fer-la més familiar i atractiva”. Per a això s’ha implicat a tot el personal dels Coves de Sant Josep, que al costat d’actors professionals recrearan aquest univers fantàstic. Els visitants que assistisquen disfressats a gaudir d’aquest espectacle a més rebran un obsequi especial com a regal.

Les entrades ja estan a la venda (només online) en la web www.covesdesantjosep.es. L’objectiu d’aquesta edició és “atraure els turistes durant aquests dos dies festius”, alhora que “oferir una proposta d’oci diferent dels vallers i valleres, que segur que se sorprendran de veure el riu subterrani ambientat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari