Visites guiades gratuïtes a la Vall d'Uixó per a descobrir les arrels del municipi

Descobreix les dates i com realitzar la inscripció per a les visites guiades a la Vall d’Uixó

Visites guiades gratuïtes a la Vall d'Uixó per a descobrir les arrels del municipi
29/07/2023 -

La Vall d’Uixó ha organitzat visites guiades i gratuïtes per a descobrir les arrels i el patrimoni del municipi. Una oportunitat perfecta per a, en paraules del regidor de Turisme, Javier Ferreres, “conéixer més i millor el nostre poble”. I és que aquestes visites tenen, cada any, un gran èxit de participació. En aquest sentit, ha assenyalat que “les visites d’enguany comptaran amb algunes sorpreses”. Així, descobreix les dates i com inscriure’s per a les visites guiades gratuïtes de la Vall d’Uixó.

Per a començar, les visites guiades es realitzaran els divendres i dissabtes, de l’11 d’agost al 8 de setembre. Més concretament, les visites guiades seran les següents:

Fàbrica Segarra. 11 d’agost.
Fàbrica Segarra. 12 d’agost.
Camí de l’Aigua amb pujada al Campanar. 18 d’agost.
Nit dels íbers i observació astronòmica. 19 d’agost.
Art rupestre. 24 d’agost.
Senda XYZ. 25 d’agost.
Sequieta del Roig. 1 de setembre.
Ruta dels cementeris. 2 de setembre.
Llegat musulmà amb visita a la Torre de Benissahat. 8 de setembre.

Per a inscriure’s, serà necessari telefonar el dilluns previ a cada ruta al telèfon de Tourist Info: 964 660 785. En confirmar la inscripció, es donarà la informació sobre el punt d’eixida. I és que encara que les visites són completament gratuïtes, la veritat és que hi haurà aforament limitat per a poder seguir correctament les explicacions del guia.

Finalment, s’han organitzat activitats complementàries, com l’observació astronòmica o la visita a l’interior de la Torre de Benissahat, lloc on ja s’han fet els treballs de rehabilitació.

No ho penses més, i aquest estiu gaudeix de la nova edició estival de ‘Nits d’històries i historietes’, que començarà el pròxim 11 d’agost i se succeiran fins al mes de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari