La Conselleria d'Habitatge inicia la regeneració de dos edificis del grup La Moleta a la Vall d'Uixó

La Conselleria d'Habitatge inicia la regeneració de dos edificis del grup La Moleta a la Vall d'Uixó
18/01/2021 -

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha iniciat les obres de regeneració dels elements comuns dels edificis situats en la plaça de la Moleta número 4 (torre) i el bloc dels patis número 5, 6 i 7 del grup d’habitatge públic de la Vall d’Uixó. El cost total de l’actuació és de 254.100 euros.

Aquesta actuació s’emmarca en els Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar i millorar les condicions de determinats grups d’habitatge públic. Unes intervencions que es complementen amb mesures d’atenció social i normalització d’ocupació dels habitatges.

Els edificis sobre els quals es desenvoluparà la intervenció són dues: una torre de nova plantes i 32 habitatges i un bloc de quatre plantes, amb un total de 24 habitatges.

Els treballs a executar se centraran en l’estructura, concretament en la reparació de pilars, bigues, forjats, així com cairats de galeries. Es repararan els danys i clivelles de les façanes i s’adequaran les reixes i baranes a les mesures de seguretat. Es realitzarà reparacions en les cobertes i s’impermeabilitzaran balcons. També se substituiran els baixants en les galeries i es repararan les fugides de la cambra sanitària.

Quant als vestíbuls i escales, se substituiran les bústies i els esglaons clivellats i es renovarà la instal·lació elèctrica i dels telefonets. També se substituiran les portes d’accés a coberta i les dels quarts de comptadors.

El director general d’EVha, Alberto Aznar, ha destacat la importància d’aquestes obres, ja que milloren l’entorn dels grups d’habitatge públic i també ajuden a reactivar l’economia, una cosa fonamental en aquests moments.

També ha recordat que al novembre la Conselleria també va iniciar a La Vall d’Uixó les obres de rehabilitació dels elements comuns del grup públic Jesús Obrero, amb una inversió total de 121.519 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari