600 veïns participen en l'enquesta ciutadana sobre la remodelació de la Pista Jardí de l'Alcora

600 veïns participen en l'enquesta ciutadana sobre la remodelació de la Pista Jardí de l'Alcora
24/01/2023 -

Al voltant de 600 veïns i veïnes de l’Alcora han participat en l’enquesta impulsada per l’Ajuntament per a conéixer l’opinió ciutadana sobre la futura remodelació de la Pista Jardí. Una “elevada participació” que, per a l’alcalde, Samuel Falomir, reflecteix el “gran interés” que desperta aquest projecte entre els alcorins i alcorines.

Segons les dades recollides en el qüestionari: el 60,5% dels participants ampliaria i faria més zones verdes; el 55,8% eliminaria la zona d’aparcament per a convertir tot el recinte en una zona per als vianants; el 88,9% considera necessari remodelar i ampliar el restaurant; el 84,9% opina que hauria d’haver-hi un espai obert i un altre tancat; i el 62,8% ampliaria la zona infantil. Aquestes són, doncs, les opcions que compten amb un major suport.

A més de les preguntes tancades, l’enquesta oferia la possibilitat d’aportar idees per al projecte. “Hem rebut molts suggeriments que, per descomptat, es tindran en compte a l’hora de redactar el projecte”, ha manifestat Falomir. I és que, com recorda el primer edil, “l’objectiu d’aquesta iniciativa de participació és, precisament, conéixer l’opinió de la ciutadania per a desenvolupar aquesta important actuació amb el màxim consens veïnal possible. El futur de la Pista Jardí el decidim entre tots i totes”.

D’aquesta manera, “tenint en compte el resultat de l’enquesta, el següent pas serà la redacció de l’avantprojecte”, ha avançat Falomir, qui ha detallat que, per a l’execució de les obres, el consistori buscarà finançament a través de convocatòries de subvencions impulsades des de les diferents administracions públiques.

La Pista Jardí és un dels llocs més emblemàtics de la capital de l’Alcalatén, el centre festiu per excel·lència de la localitat, “un espai polifuncional en el qual es realitzen multitud d’esdeveniments i que necessita una remodelació integral per a poder traure el màxim rendiment a les seues instal·lacions”, ha conclòs l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari