L'alcalde de l'Alcora visita el nou showroom de Rocersa

Hazem Hayani, CEO de Rocersa, ha agraït el suport de l’Ajuntament a les iniciatives empresarials de la zona

L'alcalde de l'Alcora visita el nou showroom de Rocersa
09/02/2022 -

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, han conegut de primera mà les novetats i tendències ceràmiques de 2022 en el nou showroom de Rocersa. A més, han visitat les instal·lacions del nou forn i inversions que s’estan realitzant en la planta productiva de l’Alcora.

Hazem Hayani, CEO de Rocersa, ha agraït el suport de l’Ajuntament de l’Alcora a les iniciatives empresarials de la zona, ja que “és fonamental per a impulsar el creixement econòmic del municipi i fomentar l’ocupació”.

Per part seua, l’alcalde ha valorat l'”esforç inversor” i la “capacitat per a créixer” de l’empresa, “apostant de manera decidida per la qualitat i implementant la innovació de manera constant”.Durant el matí s’ha visitat també l’antiga factoria 1 de Terra Atomitzada, recentment adquirida per Rocersa Group per a expandir les seues instal·lacions. En aquests terrenys, Rocersa té previst desenvolupar un centre logístic de 70.000 m², que permetrà millorar el servei als seus clients. “Per a això, i donat el nostre compromís amb l’Alcora, Rocersa impulsarà i desplegarà el PAI resultant de la modificació puntual núm. 39 del PGOU situat en el sector ‘Camí Vell de Castelló’ que afecta aquesta parcel·la”.

En la visita Hayani ha explicat que Rocersa Group està immers en un “ambiciós pla de creixement de gran importància estratègica”, incrementant “significativament” la seua capacitat productiva actual, apostant “forta” per la innovació, la millora de processos, la inversió en noves tecnologies i la internacionalització.

Fins al 13 de febrer Rocersa celebra jornades de portes obertes perquè el públic puga visitar el showroom i descobrir les noves col·leccions d’enguany, “tota una àmplia gamma de peces, formats i formes decoratives”. Es tracta de 1500 m² que serveixen de “punt de trobada i intercanvi en un ambient elegant i funcional, al qual els clients i col·laboradors poden accedir per a trobar noves inspiracions materials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari