L'Alcora obri les portes de l'Ajuntament els dijous a la vesprada

L’alcalde i els regidors de l’equip de govern rebran des d’aquesta setmana als veïns i veïnes de 18 a 20 hores, i a partir de 2020, també es podran realitzar tràmits administratius

L'Alcora obri les portes de l'Ajuntament els dijous a la vesprada
12/11/2019 -

A partir d’aquesta setmana, a més de tots els matins, els regidors de l’equip de govern atendran també la ciutadania els dijous a la vesprada, en horari de 18 a 20 hores.

“Es tracta d’una iniciativa amb la qual volem obrir una nova via de contacte directe i pròxim amb els veïns i veïnes”. L’alcalde, Samuel Falomir, ha assenyalat, a més, la importància de facilitar que els ciutadans que treballen al matí puguen també aprofitar aquest dia per a dialogar i exposar els seus dubtes, opinions, queixes, suggeriments, etc. directament als representants municipals.

Falomir ha avançat que, a més de l’atenció per part de l’equip de govern, a partir del pròxim any 2020 els ciutadans podran també realitzar gestions administratives a l’Ajuntament els dijous a la vesprada, en horari de 17 a 20 hores. En aquest cas, l’alcalde també destaca la conveniència d’oferir aquest servei “davant la impossibilitat de molts veïns de vindre a realitzar certs tràmits al matí, en coincidir amb el seu horari laboral”. Amb aquesta iniciativa “sumem una nova eina de proximitat amb la ciutadania”. A més de totes les reunions que els integrants del govern mantenen diàriament, cal esmentar també l’atenció que es dóna als veïns a través d’iniciatives com ‘despatx al carrer’, amb la qual l’alcalde trau el seu despatx al carrer tots els dijous al matí.

El primer edil alcorí ha ressaltat que el govern local es caracteritza per ser “pròxim, resolutiu i transparent”. I és que “només atenent, dialogant i escoltant als ciutadans es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes de la població”:

“El dia de les eleccions municipals vaig assegurar que la majoria absoluta no anava a canviar la nostra manera de ser, entendre i fer política, i així està sent”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari