L'Alcora convoca la quarta edició del Concurs de Curtmetratges ALCURT 2022

L'Alcora convoca la quarta edició del Concurs de Curtmetratges ALCURT 2022
08/06/2022 -

L’Ajuntament ha convocat una nova edició del Festival de Curtmetratges de l’Alcora – ALCURT 2022.

El certamen va aconseguir en la passada edició un rècord de participació, amb 50 curts presentats, i des de l’organització esperen que enguany continue creixent, tal com ha manifestat el regidor promotor de la iniciativa, Robert Tena, qui ha avançat que es poden presentar treballs fins al 30 de setembre.

Com a novetat -explica Tena- en l’edició de 2022 s’ha augmentat en 1.000 euros la quantia dels premis, que suma 3.000 euros i es reparteix entre les següents categories: Primer premi, 1.000 euros; Segon premi, 500 euros; Premi a la millor actriu, 300 euros; Premi al millor actor, 300 euros; Premi al millor curt rodat a l’Alcora, 300 euros; Premi al millor curt en valencià, 300 euros; i Premi del Públic, 300 euros.

Les persones interessades poden trobar les bases amb tota la informació en la pàgina web de l’Ajuntament: www.lalcora.es.

Quant al procés, Tena ha indicat que al novembre es publicarà la llista dels curts seleccionats i al desembre tindrà lloc la projecció d’aquests curtmetratges finalistes, en un acte en el qual es triarà el guanyador del premi del públic. També al desembre se celebrarà la gala de lliurament de premis.

Tena ha destacat que, a més d’incentivar les habilitats artístiques i creatives de les persones participants, ALCURT permet generar activitat cultural i dinamitzar l’agenda de la localitat.

El jurat, presidit pel regidor, està integrat per Juan Luna, director del grup de teatre Tiranta Teatre, les videògrafes Mª Carmen Canto i Betlem Nevot (La Fabriqueta Films), Arianne Olucha i Carlos Esteban, graduats en Comunicació Audiovisual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari