L'Alcora crearà un espai per al veïnat en un solar degradat de l'avinguda Teniente General Michavila

L'Alcora crearà un espai per al veïnat en un solar degradat de l'avinguda Teniente General Michavila
21/12/2021 -

D’una zona degradada a guanyar un espai d’esplai per als veïns i veïnes. Eixe és el canvi que l’Ajuntament de l’Alcora està realitzant en un solar situat a l’avinguda Teniente General Michavila.

L’actuació se suma a les iniciatives del consistori dirigides a dignificar els espais urbans, ja que servirà per a reconvertir i posar en valor una zona hui deteriorada amb la finalitat que els veïns puguen gaudir d’ella, oferint-los una major qualitat de vida i benestar.

Es tracta d’un projecte subvencionat per la Diputació de Castelló que ascendeix a 40.000 euros.

Els treballs consisteixen en l’execució d’una zona pavimentada, a continuació de la vorera existent, i una altra zona amb un espai verd. Una intervenció que comprén una superfície aproximada de 225 m².

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, han visitat aquest matí les obres. Falomir ha recordat que l’Ajuntament de l’Alcora millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.

Entre altres actuacions, s’ha dut a terme la remodelació del parc Jardins de la Vila, s’ha construït un parc infantil i un espai d’esplai al carrer Camí Nord, s’ha creat una zona verda de descans i esbarjo a l’avinguda Corts Valencianes, s’està executant un projecte per a millorar el passeig i crear una zona infantil al carrer Júcar, s’està remodelant el parc de la urbanització El Pantano, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari