L'Alcora amplia el servei gratuït de recollida de voluminosos a particulars

L'Alcora amplia el servei gratuït de recollida de voluminosos a particulars
03/06/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha ampliat el servei de recollida de voluminosos (electrodomèstics, mobles, estris…) que presta de manera gratuïta a domicili.

Fins ara es duia a terme un dia a la setmana, cada divendres, i a partir de la setmana que ve es realitzarà també tots els dimarts. Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha indicat que l’objectiu és millorar el servei, donant més facilitats als veïns i veïnes, i contribuir a evitar la proliferació d’abocadors incontrolats “que contaminen i enlletgeixen el nostre entorn”.

El primer edil ha explicat que, per a sol·licitar-lo, cal cridar prèviament al telèfon 964 36 00 02 (Ajuntament), fins a les 14 hores del dia anterior a la prestació del servei.

Les persones interessades a desprendre’s de voluminosos han de depositar-los a partir de les 22 hores de la nit anterior a la recollida a la porta o entrada del domicili de tal forma que no s’obstaculitzen les voreres.

D’altra banda, Falomir ha recordat que l’Alcora compta amb un Punt Net-Ecoparc, situat a la partida Saltador, al costat del pavelló polifuncional, que funciona de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i els diumenges, de 9.30 a 13 hores.

“Aquesta instal·lació està a la disposició dels veïns del municipi amb la finalitat que puguen depositar aquells residus d’origen domiciliari que no han de depositar-se en els contenidors situats en la via pública i que, per la seua perillositat o pel seu volum, requereixen una gestió diferent,”, ha destacat l’alcalde.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari