L'Ajuntament de l'Alcora espera l'autorització de la CHJ per a netejar el llit del riu

La finalitat és fer transitables diferents trams de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial i netejar la zona que va des de la Font Nova fins a la piscina

L'Ajuntament de l'Alcora espera l'autorització de la CHJ per a netejar el llit del riu
16/07/2020 -

Diversos mesos després d’haver realitzat la sol·licitud, l’Ajuntament de l’Alcora segueix a l’espera de l’autorització de la Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ) per a poder dur a terme tasques de neteja en el llit del riu, concretament, a l’entorn del paratge de la Font Nova.

D’una banda, el consistori pretén realitzar la neteja i desbrossament de diferents trams pels quals discorre la Ruta Natural del Patrimoni Industrial de l’Alcora, amb la finalitat de fer-los transitables. “Es tracta de zones de gran interés patrimonial, per la qual cosa el seu condicionament servirà per a fer encara més atractiu l’itinerari de la ruta”, han destacat fonts municipals.

Cal recordar que, amb la posada en marxa de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial, s’ha generat un gran eix turístic que uneix el nucli urbà (la Ruta Urbana del Patrimoni Industrial Ceràmic) amb l’embassament de l’Alcora, el paratge de Sant Vicent, Figueroles i la Foia. Al llarg del recorregut, a través de panells, s’interpreta tota una sèrie d’elements naturals i de paisatge humanitzat.

Una altra de les actuacions previstes pel consistori, per a les quals s’ha demanat el permís, és la neteja del tram del llit del riu que va des de la Font Nova fins a la piscina.

“Després de sol·licitar en reiterades ocasions a la Confederación Hidrográfica del Júcar que execute aquests treballs, finalment vam optar per sol·licitar l’autorització necessària per a poder realitzar-los des de l’Ajuntament. Esperem obtindre, en breu, una resposta positiva”, han manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari