L'Ajuntament de l'Alcora adjudica la gestió del centre de dia

L'Ajuntament de l'Alcora adjudica la gestió del centre de dia
09/11/2022 -

Gerocleop SL (Grup Novaedat) es farà càrrec de la gestió del centre de dia de l’Alcora. L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa aquest esperat servei, la qual cosa suposa el pas definitiu per a la seua posada en marxa, prevista per a principis de 2023, tal com ha avançat l’alcalde, Samuel Falomir.

El primer edil ha assenyalat la “importància i necessitat” d’impulsar aquest projecte que considera “clau” per al Govern municipal, perquè “la nostra prioritat és garantir el benestar i la qualitat de vida dels alcorins i alcorines”. Així, ha subratllat que “serà un servei fonamental per als nostres majors, que contribuirà al manteniment de la seua autonomia, atenent les seues necessitats bàsiques, terapèutiques i socials”.

Falomir ha destacat el treball realitzat per la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, “tant en la posada a punt de les instal·lacions com en el futur desenvolupament del servei des del punt de vista de la cura i l’atenció” per a poder oferir “el millor servei possible” als usuaris i usuàries.

Pons ha explicat que el centre “disposa de dues plantes i àmplies instal·lacions per a dur a terme les diferents activitats dirigides a millorar la seua qualitat de vida”. Així mateix, el servei “servirà de suport per a les seues famílies, responent a la necessitat de conciliar la vida familiar, laboral i personal”.

Cal assenyalar que els centres de dia ofereixen una atenció integral a les persones majors en situació de dependència per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària i que requereixen atenció de caràcter assistencial, rehabilitador i biopsicosocial, amb la finalitat de millorar o mantindre un nivell d’autonomia personal que els permeta continuar vivint en el seu ambient familiar i social.

Llocs de treball

Pons ha explicat que, en breu, s’informarà la ciutadania dels perfils professionals i de les competències que es requereixen per a cobrir els llocs de treball i es facilitarà una adreça de correu electrònic perquè les persones interessades puguen enviar els seus currículums.

Ampliació de places públiques

La regidora ha recordat que la Conselleria d’Igualtat va augmentar el finançament de les places públiques amb 25 noves places, la qual cosa ha permés ampliar fins a 40 el nombre de places amb les quals el centre compta dins del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials, tal com va anunciar la Generalitat l’agost de 2021, ressaltant que “l’ampliació de les places públiques en el municipi de l’Alcora correspon a la necessitat detectada en l’estudi realitzat des de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i s’emmarca en el pla d’actuacions previstes per a dotar als municipis de la Comunitat Valenciana d’un sistema públic de serveis socials d’atenció primària forta i de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari