L'Ajuntament de l'Alcora avança en la seua estratègia per a captar fons europeus

Al maig es duran a terme taules de treball amb representants d’empreses del sector ceràmic i del sector serveis i associacions locals

L'Ajuntament de l'Alcora avança en la seua estratègia per a captar fons europeus
05/05/2021 -

L’Alcora continua avançant en la seua estratègia dirigida a aconseguir fons europeus. Després d’haver-se celebrat diferents reunions amb representants dels tres grups polítics de l’Ajuntament i amb tècnics municipals, durant aquest mes de maig es duran a terme altres tres taules de treball, amb representants empresarials del sector ceràmic, representants del sector serveis i associacions locals de diferents àmbits; cultural, social, esportiu, etc.

L’objectiu d’aquestes trobades, tal com explica el regidor de Projectes Europeus, Robert Tena, és l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), document estratègic que es presentarà a les diferents línies de subvencions dels fons europeus.

Tena ha destacat que la finalitat de les taules de treball és “consensuar actuacions prioritàries i treballar de manera coordinada per tal de sumar propostes i maximitzar el nombre de projectes que permeten a l’Alcora créixer a través d’aquest finançament provinent de la Unió Europea”.

Amb aquesta iniciativa, el consistori persegueix impulsar projectes com la Casa de la Cultura, continuar avançant en la recuperació de la Reial Fàbrica i en la modernització de la zona industrial, dur a terme una renovació urbana i de serveis en diferents barris, posar en marxa l’autobús urbà, implantar una estructura de ciutat intel·ligent amb el model Smart City, sumar quilòmetres de carril bici, continuar potenciant i millorant les sendes i paratges naturals, entre molts altres projectes.

Tots ells s’emmarquen en el pla ‘L’Alcora 2021-2030’, ideat per a transformar la localitat durant la dècada vinent.

Cal destacar que és la primera vegada que la capital de l’Alcalatén prepara una estratègia europea d’aquesta envergadura: “L’Alcora no pot perdre el tren d’aquestes convocatòries d’ajudes tan importants i, per a això, és necessari planificar bé els passos a seguir juntament amb l’empresa que gestiona aquest tema”, ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari