L'Ajuntament de l'Alcora continua amb l'adequació i millora de camins

L'Ajuntament de l'Alcora continua amb l'adequació i millora de camins
11/02/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb l’adequació i millora dels camins rurals de la localitat. Segons ha informat el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, en les pròximes setmanes es procedirà a arreglar els següents camins: la Ferrisa, Aixart, Mas del Moro, Santo Tomás de Aquino, Torremundo, camí vell de Moró, camí de darrere de Sant Vicent, camí d’Ancorna a Secolén i els dos camins del Mas dels Coixos.

Tena ha manifestat que aquestes obres es desenvoluparan a través del contracte de manteniment de l’Ajuntament. Cal recordar que el consistori compta des de 2019 amb aquest servei per a la conservació, manteniment i reparació de carrers i camins, que permet “donar una resposta més ràpida a la ciutadania per tal de solucionar aquest tipus d’incidències”.

També s’actuarà, en breu, en els camins Molí del Comte d’Aranda i Guisarelos, tal com ha indicat el regidor.

“Amb la realització d’aquestes intervencions continuem avançant per a aconseguir que els nostres camins estiguen transitables i satisfer les necessitats dels veïns i veïnes”, ha destacat Tena.

El responsable municipal d’Urbanisme ha recordat que l’Ajuntament ha adquirit una màquina per tal d’agilitzar i abaratir la realització d’aquesta mena de labors: desbrossament, neteja de camins, etc. La previsió és que la setmana que ve ja estiga en el consistori.

“Som conscients de la importància de mantindre els nostres camins rurals en les millors condicions i per això estem plenament decidits a invertir en ells”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari