L'Ajuntament de l'Alcora paga les primeres ajudes Parèntesi a autònoms del Pla Resistir

L’Ajuntament de la localitat ja ha abonat els imports corresponents als primers sol·licitants de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de l'Alcora paga les primeres ajudes Parèntesi a autònoms del Pla Resistir
31/03/2021 -

Cal recordar que aquestes ajudes estan dirigides a autònoms i microempreses de la localitat pertanyents als sectors més afectats per la pandèmia: hostaleria, restauració, turisme, oci i altres; llocs de venda i en mercats ambulants; arts escèniques, gestió de sales d’espectacles i exhibició cinematogràfica; esports; creació artística i literària i activitats en museus i edificis històrics. Els sol·licitants han d’estar d’alta en alguna de les activitats (IAE) dels sectors detallats en l’Annex I de les bases de la convocatòria.

En aquesta primera proposta s’han pagat 22 sol·licituds, amb un import total de 51.600 euros. Fins al moment s’han presentat 62 sol·licituds. El termini finalitza demà dimecres, dia 31 de març.

“Conscients de la situació que estan travessant molts autònoms i microempreses, estem fent tot el possible per accelerar el pagament de les ajudes”, ha manifestat l’alcalde, Samuel Falomir.

Falomir ha recordat que, dins de la línia d’ajudes Parèntesi, l’Alcora suma un total de 257.248 euros, quantia finançada entre la Generalitat Valenciana (62,5%), la Diputació de Castelló (22,5%) i l’Ajuntament (15%).

Els beneficiaris perceben les següents ajudes econòmiques: una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors i una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari