L'Alcora reprén l'activitat a l'aire lliure amb el cicle “Cinema a la fresca”

L'Alcora reprén l'activitat a l'aire lliure amb el cicle “Cinema a la fresca”
24/06/2020 -

Després de més de 3 mesos d’aturada per la declaració de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de l’Alcora reprén l’activitat a l’aire lliure amb la posada en marxa del cicle “Cinema a la fresca”.

Un pla gratuït per als divendres a la nit, organitzat per la regidoria de Joventut, que s’iniciarà la setmana que ve i es prolongarà durant tot el mes de juliol.

Encara que en edicions anteriors la iniciativa es realitzava de manera itinerant, el regidor de l’àrea, Manu Rubio, ha explicat que enguany se celebraran totes les sessions a la Pista Jardí “per tal de garantir que es puga mantindre la distància de seguretat”.

Obrirà el cicle, el divendres 3 de juliol, la pel·lícula “Harvey Milk” (23.30 hores), projecció que s’emmarca dins de la programació que l’Ajuntament ha preparat amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

El següent divendres, dia 10 de juliol, és el torn de “La Lego película 2” (22 hores) per a la sessió infantil i “¿Qué te juegas?” (23.30 hores) per a la d’adults.

El divendres 17 de juliol es projectarà “Corgi, las mascotas de la reina” (22 hores) i “Taxi a Gibraltar” (22.30 hores).

“Parque mágico” (22 horas) i “Cómo ser un french lover” (23.30 hores) són les pel·lícules programades per al divendres 24 de juliol.

“Cinema a la fresca 2020” es tancarà el divendres 31 de juliol amb la projecció dels films “Playmobil: La película” (22 hores) i “Una pequeña mentira” (23.30 hores).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari