La Fúmiga, el gran reclam del festival 'Comboia’t a l'Alcora' 2023

El festival compta amb diversos concerts gratuïts, tallers i jocs tradicionals per a tota la família aquest cap de setmana

La Fúmiga, el gran reclam del festival 'Comboia’t a l'Alcora' 2023

L’Alcora ha acomiadat ja la seua Pasqua, amb festes tan especials com la del Rotllo o la Romeria de Sant Vicent. No obstant això, l’oci continua aquest cap de setmana en la capital de l’Alcalatén amb ‘Comboia’t a l’Alcora‘, un festival gratuït que tindrà el concert de La Fúmiga com a gran reclam.

Tal com ha anunciat l’ajuntament, seran tres dies de concerts, tallers infantils i jocs tradicionals, un festival dirigit així a famílies amb totes les propostes gratuïtes del divendres 21 al diumenge 23 d’abril.

‘Comboia’t a l’Alcorra’ arrancarà aquest divendres a les 23.00 hores amb el concert de La Fúmiga en Pista Jardí. El grup d’Alzira tocarà temes dels seus dos discos, Espremedors i Fotosíntesi, i faran vibrar a alcorins i alcorines amb temes com ‘Havia de passar’, ‘Mediterrània’, ‘Espremedors’ o ‘Llavors’. A les 00.40 hores prendrà el relleu el grup Rodalia amb el seu millor tribut a la música en valencià, també en Pista Jardí.

Els més menuts seran els protagonistes del dissabte. I és que de 17.00 a 20.00 hores, Pista Jardí acollirà tallers infantils amb Món d’Animació i jocs tradicionals amb La Ludoneta, per a passar la vesprada en família. El concert de Trobadorets, a les 18.30 hores, també serà un gran reclam per a les famílies.

El festival finalitzarà amb música i tradició el diumenge 23 d’abril, amb l’actuació de la Rondalla de l’Alcalatén a les 18.30 hores en la plaça de l’Ajuntament. Igual que la resta d’activitats, és d’entrada lliure fins a completar aforament.

L’Alcora, multitudinària

La localitat de l’Alcalatén pretén acomiadar així aquest mes d’abril multitudinari, en el qual la Rompida de l’Hora del Divendres Sant, amb milers de persones congregades en la plaça Espanya, la tradicional Festa del Rotllo, d’Interés Turístic Provincial, la Pasqua Taurina i la Romeria de Sant Vicent han atret milers de persones, veïns i veïnes entorn de la tradició, la gastronomia i la cultura durant aquest mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari