El Concurs de Curtmetratges de l'Alcora - ALCURT entrega els premis de la seua quarta edició

El Concurs de Curtmetratges de l'Alcora - ALCURT entrega els premis de la seua quarta edició
05/12/2022 -

La quarta edició del Concurs de Curtmetratges de l’Alcora – ALCURT 2022 arriba a la seua fi. Conclourà amb la celebració de dos actes públics. El primer, la projecció dels 20 curtmetratges seleccionats i la votació del Premi del Públic, tindrà lloc el dijous 8 de desembre, a les 18.00 hores, en la sala d’actes de l’Ajuntament. I en el mateix emplaçament, el divendres 9 de desembre, a les 19.30 hores, es durà a terme la gala de lliurament de premis.

Cal destacar que enguany s’ha augmentat en 1.000 euros la quantia dels premis, que suma 3.000 euros i es reparteix entre les següents categories: Primer premi, 1.000 euros; Segon premi, 500 euros; Premi a la millor actriu, 300 euros; Premi al millor actor, 300 euros; Premi al millor curt rodat a l’Alcora, 300 euros; Premi al millor curt en valencià, 300 euros; i Premi del Públic, 300 euros.

Robert Tena, regidor promotor de la iniciativa, ha destacat l’alta qualitat dels treballs presentats i ha agraït el bon acolliment del concurs, que, encara que ha iniciat recentment la seua marxa, s’està consolidant com una cita rellevant dins del panorama audiovisual.

El regidor ha destacat que, a més d’incentivar les habilitats artístiques i creatives de les persones participants, ALCURT permet generar activitat cultural i dinamitzar l’agenda de la localitat.

Cal recordar que el jurat, presidit per Tena, està integrat per Juan Luna, director del grup Tiranta Teatre, Mª Carmen Canto i Betlem Nevot (La Fabriqueta Films), videògrafes guardonades internacionalment, Arianne Olucha i Carlos Esteban, actors i graduats en Comunicació Audiovisual.

“Continuarem treballant per a implementar noves millores que contribuïsquen a fer encara més atractiu el concurs”, ha assenyalat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari