Condemnat a un any de presó per trencar diverses dents a un company a l'Alcora

Ha d’indemnitzar a la víctima pels dies que va estar incapacitat i pels perjudicis causats

Condemnat a un any de presó per trencar diverses dents a un company a l'Alcora
07/12/2020 -

En la secció segona de l’Audiència Provincial de Castelló s’ha condemnat a un home a un any de presó per trencar diverses dents a un company per una discussió que va tindre lloc a l’Alcora.

L’acusat ha sigut condemnat per un delicte de lesions i haurà d’indemnitzar a la víctima amb 1.944 euros pels dies que va estar incapacitat i curant-se, a més de 700 euros pels perjudicis causats.

En la sentència, feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, s’indica que el dia 3 de gener de 2019 al voltant de les 11.15 hores l’acusat va tindre una discussió de treball amb un altre company quan estaven sobre una bastida en un treball de remodelació per a la mercantil MinasCerámicas S.L. a l’Alcora.

El processat va colpejar al seu company causant-li lesions consistents en el llavi i una ferida superior a dos centímetres, pèrdua d’incisiu central superior esquerre i parcial d’incisiu lateral inferior esquerre, que va suposar el trencament de dues peces dentàries.

Es va produir una luxació d’altres sis que van ser extretes, precisant per a la seua curació, a més de primera assistència facultativa, tractament pro cirurgia maxil·lofacial desenvolupat en 5 sessions i amb 56 dies de curació. Igualment, li han quedat seqüeles com la pèrdua de huit peces dentàries i el tallat per a pròtesi de diverses peces.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari