El teu I Congrés Criança, Mentalitat i Comunicació, de l'Alcora a qualsevol racó del planeta

El teu I Congrés Criança, Mentalitat i Comunicació, de l'Alcora a qualsevol racó del planeta
12/07/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora iniciarà dilluns que ve, dia 13 de juliol, El teu I Congrés Criança, Mentalitat i Comunicació, que se celebrarà fins a la primera setmana de setembre de manera oberta i online.

“Si els xiquets són el futur, no podem acompanyar la seua educació sobre la base del passat” afirma Lucía Pallarés, creadora del Espai Familiar Amor Infinit i Comunica DesDelCor, qui està a càrrec de l’esdeveniment.

El congrés està compost per huit setmanes d’activitat per a xicotets i els seus adults de referència, amb huit temes, un per setmana: Gestió emocional, desenvolupament, alimentació, somni i descans, condícia i higiene, salut i malaltia, seguretat i felicitat.

Temes que s’abordaran des de la mirada infantil els dilluns, amb una proposta d’activitat relacionada amb la temàtica pròpia de la setmana, en dos idiomes: anglés i castellà. Sessions enfocades a xiquetes-peques de preinfantil, a xiquets-mitjans d’infantil i a xiquets-grans de primària. Amb Arantxa Monlleó, mestra amb esment anglés, i Lucía Pallarés.

Els dimecres s’entrevistarà dues persones de referència relacionades amb la temàtica de la setmana, una local i una altra nacional. Les primeres seran Sandra Fabra, d’Acompanya en Positiu, i Diana C. Jiménez, d’Infància en Positiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari