L'Alcora ofereix espais públics a l'aire lliure a empreses dedicades a l'activitat física

L'Alcora ofereix espais públics a l'aire lliure a empreses dedicades a l'activitat física
10/06/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora posa espais públics a l’aire lliure a la disposició de les empreses privades dedicades a l’esport per a dur a terme la seua activitat.

A poc a poc els negocis van tornant a la normalitat i ho fan adaptant-se a la nova realitat derivada del covid-19, que passa per l’aplicació de les pertinents mesures d’higiene i seguretat per tal d’evitar contagis.

“El compliment d’aquestes mesures dificulta a alguns sectors el desenvolupament de la seua activitat, com pot ser el cas d’algunes empreses dedicades a l’esport (acadèmies de ball, gimnasos, centres de ioga, pilates…entre altres disciplines) per la falta d’espai, en haver de mantindre la distància de seguretat interpersonal establida com a mesura de prevenció” manifesta el regidor d’Esports, Manu Rubio.

Amb l’objectiu d’ajudar-los a reprendre els seus negocis “amb la major normalitat possible, sense haver de disminuir el nombre de clients” des de l’Ajuntament “els oferim diferents espais públics com la Pista Jardí, el paratge de Sant Vicent, places, etc. perquè puguen desenvolupar les seues iniciatives”.

Per a això, Rubio explica que “només hauran de sol·licitar aquests espais prèviament a l’Ajuntament amb la finalitat de dur a terme una bona planificació”.

El límit de participants en les activitats “és el que les autoritats sanitàries marquen per a la pràctica esportiva en espais a l’aire lliure”, ha indicat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari