Falomir posa en valor les inversions de la Diputació de Castelló a l'Alcora

“En aquests moments hi ha tres projectes en marxa finançats per la institució provincial que sumen al voltant de mig milió d’euros”, destaca l’alcalde

Falomir posa en valor les inversions de la Diputació de Castelló a l'Alcora
18/01/2022 -

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha posat en valor les “destacades inversions” que la Diputació de Castelló, presidida per José Martí, està duent a terme en la localitat.

En aquests moments, “sense anar més lluny”, hi ha tres projectes en marxa que són finançats per la institució provincial que sumen prop de 500.000 euros.

D’una banda, les obres del parc de Protecció Civil, que està previst que òbriga les seues portes en el primer trimestre d’enguany. Es tracta de l’última fase del projecte, consistent en l’adequació del complex, i ascendeix a 296.432,05 euros.

Cal recordar que en aquest edifici se centralitzarà la unitat de maquinària i logística (UML) del Consorci, formada per 10 persones i 16 vehicles professionals, i la seu provincial de Protecció Civil, que coordina un operatiu de més d’un centenar de voluntaris i voluntàries.

El diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha visitat aquest matí el recinte acompanyat de l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir.

Un altre dels projectes en marxa és la millora del passeig i creació d’un espai de jocs al carrer Júcar, situat enfront de l’edifici de Protecció Civil. Una actuació de 160.000 euros destinada, principalment, a millorar l’accessibilitat en la zona.

Un altre projecte subvencionat per la Diputació que s’està executant en l’actualitat és l’adequació d’un solar a l’avinguda Teniente General Michavila.

L’actuació se suma a les iniciatives del consistori dirigides a dignificar els espais urbans, ja que servirà per tal de reconvertir i posar en valor una zona hui deteriorada amb la finalitat que els veïns puguen gaudir d’ella.

El projecte s’eleva a 40.000 euros i consisteix en l’execució d’una zona pavimentada, a continuació de la vorera existent, i una altra zona amb un espai verd. Una intervenció que comprén una superfície aproximada de 225 m².

Falomir ha agraït la implicació de la Diputació en tots aquests projectes que serviran per a transformar l’Alcora, sumar serveis, i millorar la qualitat de vida i el benestar dels veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari