La Festa del Rotllo 2023 torna aquest dilluns a l'Alcora

L’Alcora acollirà centenars de visitants en la seua romeria de la Festa del Rotllo, d’Interés Turístic Provincial

La Festa del Rotllo 2023 torna aquest dilluns a l'Alcora

La Festa del Rotllo de l’Alcora 2023 torna aquest dilluns a la capital de l’Alcalatén per a arrancar amb els actes de Pasqua i congregar a centenars de veïns, veïnes i visitants entorn a aquesta festa, declarada d’Interés Turístic Provincial.

No obstant això, abans de gaudir de la Festa del Rotllo, l’Alcora celebra aquest diumenge, 9 d’abril, el Diumenge de Pasqua, que arrancarà a les 11.00 hores amb la Missa de Pasqua en la Parròquia de l’Assumpció, com a prèvia a la Processó de l’Encontre, que partirà de la plaça Espanya a les 12.00 hores. En finalitzar es realitzarà la benedicció i tast del Rotllo a l’Ajuntament de l’Alcora.

Així, el dilluns l’ambient festiu torna en gran a l’Alcora a partir de les 08.00 hores amb el repartiment dels tradicionals rotllets, cintes i polseres en la plaça de l’Església i a les 09.00 hores serà l’eixida de la Romeria d’Infants des de la Parròquia de l’Asunción fins a Sant Cristòfor, on se celebrarà la missa en l’ermita.

A les 12.00 hores, des d’allí, començarà el descens de la romeria. En l’entrada del Calvari serà la recepció d’angelets i la romeria, ja formada, descendirà cap a l’Església Parroquial, on es repartiran els rotllos.

A la vesprada, els bars i pubs de l’Alcora continuaran amb la festa amb diferents activitats, mentre que a les 20.00 hores la plaça Espanya acollirà l’actuació de l’Orquestra Sideral. La discomòbil, djs i animació del ‘Rotllo Party Night’ en Pista Jardí a partir de les 00.00 hores posarà el fermall d’or a una de les jornades festives més multitudinàries del municipi.

Activitats per Pasqua

Després de la Festa del Rotllo comença un programa d’activitats de Pasqua fins dilluns que ve, 17 d’abril, quan se celebra la Festa de Sant Vicent Ferrer. Així, aquesta setmana es podrà gaudir de concerts, orquestres, fondes gastronòmiques, fira infantil i bous en la Pasqua Taurina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari