Les Festes del Crist de l'Alcora se suspenen aquest 2020

Les Festes del Crist de l'Alcora se suspenen aquest 2020
15/06/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha anunciat aquest matí la suspensió de tots els actes de les Festes del Crist 2020, que anaven a celebrar-se del 21 d’agost al 6 de setembre, a causa de la situació ocasionada per la crisi sanitària del COVID-19.

La decisió s’ha pres “pensant en el bé comú, amb la finalitat de vetlar per la seguretat ciutadana i evitar grans concentracions de públic”, tal com s’indica en el comunicat oficial emés per l’equip de govern en el qual se subratlla que “la salut i el benestar general estan per damunt de qualsevol altra consideració”.

Pese al “ferm” convenciment de què es tracta de l’opció “més responsable” -segons expliquen- “no ha deixat de ser una decisió difícil, per tot el que signifiquen aquestes celebracions per a l’Alcora, a tots els nivells”.

Des de l’Ajuntament lamenten “profundament” aquesta situació excepcional, que “amb tant d’esforç per part de tots estem duent a terme i que junts superarem”, i que “exigeix l’adopció de mesures rigoroses en llaures a salvaguardar la salut pública”.

“Volem agrair la comprensió dels veïns i veïnes davant aquestes complicades circumstàncies. Continuarem treballant amb la mateixes ganes i il·lusió per a oferir les millors festes el proper any 2021”, finalitza el comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari