Finalitza la millora del parc del carrer Guitarrista Tárrega a l'Alcora

Finalitza la millora del parc del carrer Guitarrista Tárrega a l'Alcora
21/05/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat el projecte de millora del parc situat al carrer Guitarrista Tárrega. L’actuació ha consistit, principalment, en la pavimentació de la zona, que s’ha executat amb formigó imprés per a exteriors de 10 centímetres de grossària.

“Estem bolcats als nostres parcs i jardins amb un ambiciós pla que contempla tant la creació de nous espais verds i d’esplai com la millora dels existents”. Sobre aquest tema, la regidora de l’àrea, Mª Ángeles Ibáñez, ha recordat que enguany es milloraran 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.

Entre altres enclavaments, s’actuarà als Jardins de la Vila, la urbanització el Pantà, la carretera Llucena, el carrer Tinent General Federico Michavila i el paratge de Sant Vicent.

A més, en aquests moments estan en marxa els projectes per a la creació de dues noves zones verdes, al carrer Camí Nord i a l’avinguda Corts Valencianes.

L’objectiu del primer és convertir l’actual solar en un espai públic per al descans i gaudi dels veïns, a més de solucionar els problemes d’humitats i brutícia a les edificacions confrontants. I amb el segon s’oferirà a la població una zona de descans i esbarjo totalment accessible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari