Finalitza la remodelació del parc Jardins de la Vila de l'Alcora

Finalitza la remodelació del parc Jardins de la Vila de l'Alcora
10/01/2022 -

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i les regidores Antonia Collado i Mª Ángeles Ibáñez, han visitat aquest matí el parc Jardins de la Vila, zona que ha sigut objecte d’una remodelació integral.

Gràcies a una inversió de 130.000 euros, s’ha renovat la zona de jocs de la plataforma intermèdia, s’ha millorat la seguretat, s’han dut a terme treballs de neteja i manteniment i s’ha regularitzat l’eixida d’aigües pluvials per tal d’evitar acumulacions d’aigua, entre altres actuacions.

El parc, d’ús públic, s’escalona al llarg de tres plataformes a diferents nivells. Compta amb una esplanada enjardinada en el nivell superior amb jocs infantils, una altra zona d’utilització esportiva i de jocs infantils, en el nivell intermedi, i una esplanada sense pavimentar, en el nivell inferior, amb arbratge.

Tal com assenyala el primer edil, “les instal·lacions requerien d’una completa intervenció de manteniment, reparació, remodelació i d’un nou equipament per a completar l’oferta de jocs”.

També s’ha procedit a la retirada d’arbustos i de capa vegetal, s’ha ampliat la superfície transitable, s’han instal·lat baranes amb altura de seguretat i s’han completat zones de jardineria amb terra artificial.

Falomir ha destacat que aquest projecte “molt demandat pels veïns i veïnes” forma part del pla de millora de parcs i jardins que està duent a terme l’Ajuntament i que inclou la renovació d’un important nombre de parcs de la localitat, així com la creació de noves zones verdes, d’esplai i socialització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari