La Guàrdia Civil desmantella un laboratori de marihuana a l'Alcora amb més de 700 plantes

Tres persones han sigut detingudes com a presumptes autores de diversos delictes

La Guàrdia Civil desmantella un laboratori de marihuana a l'Alcora amb més de 700 plantes

La Guàrdia Civil de l’Alcora i l’Equip Roca del mateix cos armat han desmantellat un laboratori de cultiu ‘indoor’ de marihuana amb més de 700 plantes en un estat avançat de floració. En el marc de l’operació, tres persones han sigut detingudes com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública pel cultiu, pertinença a un grup criminal i defraudació de fluid elèctric.

Fruit de les investigacions, labors de vigilància i de les perquisicions i proves obtingudes sobre aquest cas, els agents van realitzar una entrada i registre degudament autoritzada a l’interior de l’immoble. Allí, van comprovar l’existència d’una plantació distribuïda entre la segona i tercera planta de l’immoble amb més de 700 plantes de marihuana en estat avançat de floració.

Segons ha explicat l’institut armat en un comunicat, durant l’entrada van aconseguir desmantellar tots els mitjans i elements del laboratori de cultiu indoor, com a llums de calor, transformadors, filtres de carboni, adobaments, ventiladors per a remoure l’aire, automatisme per a un cultiu a nivells industrials amb el qual podien assegurar diverses collites de marihuana amb un sistema intensiu de cultiu i sistemes d’extracció i renovació d’aire.

L’immoble també comptava amb una altra sala convertida en assecador que emprava un nou sistema per a l’assecament de plantes intensiu. En aquesta estada van trobar plantes recol·lectades i preparades per a la seua comercialització, tal com detalla la Guàrdia Civil.

Les tres persones detingudes tenen edats compreses entre 22 i 25 anys i cadascun comptava amb una funció dins del grup criminal, com la vigilància, la captació, la cura de les plantes i el comandament i direcció de l’operació.

Per això, estan acusats d’un delicte contra la salut pública, un altre de pertinença a un grup criminal i un altre de defraudació de fluid elèctric. Les diligències instruïdes i els joves detinguts han sigut entregats en el Jutjat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari