La Guàrdia Civil de l'Alcora deté un home per cultiu de cànnabis amb sistema hidropònic

Es tracta d’un innovador mètode que prescindeix la terra totalment, evitant problemes clàssics de cultiu tradicional i l’ús de pesticides

La Guàrdia Civil de l'Alcora deté un home per cultiu de cànnabis amb sistema hidropònic

La Guàrdia Civil de l’Alcora ha detingut a un home per presumptament cultivar cànnabis mitjançant el nou sistema ‘indoor’ hidropònic, la qual cosa suposa un delicte contra la salut pública, així com per defraudació de fluid elèctric a Castelló.

El sistema hidropònic és un innovador mètode que prescindeix totalment la terra, evitant l’ús de pesticides i problemes clàssics del cultiu tradicional. Amb ell, les arrels de les plantes es queden en suspensió i reutilitzen l’aigua i creixen plantes més vitals en evitar els productes químics. També s’eviten malalties que es produeixen en estar en contacte amb la terra.

L’institut armat va realitzar labors d’investigació i de vigilància i, amb les perquisicions i proves obtingudes, va realitzar una entrada i registre a l’interior de l’immoble i un annex a l’habitatge del presumpte autor, de 42 anys, on van trobar més de mig kilogram de cabdells de marihuana.

Després d’uns palets de fusta ocults, els agents van localitzar un sofisticat sistema d’enganxament il·legal de fluid elèctric ocult per davall del subsòl de l’habitatge. També van trobar i van aprehendre elements necessaris per al seu cultiu i van confiscar productes fertilitzants per a accelerar i potenciar la floració de les plantes i madurar les plantes, llums halògens, humidificadors extractors i un nou sistema de reg per degoteig.

Els agents de la Guàrdia Civil van observar un sistema de videovigilància amb el qual el presumpte autor podia visionar els vehicles i persones que s’acostaven al domicili, així com un sistema d’enganxament il·legal de fluid elèctric ocult per davall del subsòl de l’habitatge.

Davant els fets, la Guàrdia Civil de l’Alcora ha detingut a aquest home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultiu ‘indoor’ de cànnabis així com per defraudació de fluid elèctric i ha posat les diligències a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari