L'Ajuntament de l'Alcora atén més de 6.000 telefonades des de l'inici de l'estat d'alarma

L'Ajuntament de l'Alcora atén més de 6.000 telefonades des de l'inici de l'estat d'alarma
15/05/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha atés més de 6.000 crides des que es va anunciar l’estat d’alarma. Aquestes trucades han sigut rebudes a través de la centraleta del consistori i la Policia Local.
Mitjançant aquests canals, els ciutadans estan en contacte amb l’administració municipal per a realitzar consultes i sol·licituds. A part, poden realitzar tràmits de manera telemàtica a través de la seu electrònica disponible en la web www.lalcora.es.

Així mateix, l’alcalde, Samuel Falomir, i la resta de regidors de l’equip de govern estan en contacte amb els veïns i veïnes des de l’inici de la crisi sanitària amb la finalitat d’informar i resoldre dubtes via telefònica, per videoconferència i a través de les xarxes socials.

Cal destacar que la major part de les consultes realitzades estan centrades en els efectes del coronavirus, l’atenció social, informació per a la realització de tràmits municipals i mesures d’altres administracions respecte a l’estat d’alarma.

“Un moment excepcional com el que estem vivint, en el qual hi ha tants canvis i incerteses, requereix l’esforç de tots perquè els veïns i veïnes puguen estar informats des del seu àmbit més pròxim”, ha manifestat a l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari