L'Alcora acollirà el Congrés de Cronistes Oficials de la CV en 2020

L'Alcora acollirà el Congrés de Cronistes Oficials de la CV en 2020
30/10/2019 -

L’Alcora acollirà el Congrés de Cronistes Oficials de la Comunitat Valenciana l’any que ve. Concretament, se celebrarà el 24 d’octubre de 2020. Així es va acordar en la reunió celebrada ahir al consistori de la capital de l’Alcalatén, una primera trobada en el qual es van començar a embastar-se els detalls de la iniciativa.

A la reunió van assistir, per part de l’Ajuntament, l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir i el Cronista Oficial de l’Alcora, José Manuel Puchol, i en representació dels Cronistes Oficials de la Comunitat Valenciana: el cronista d’Aldaia, José Ramón Sanchis; el cronista de Benilloba, Francisco de P. Momblanch; el cronista d’Ontinyent, Alfred Bernabeu; el cronista d’Alcàsser, Manuel V. Febrer; i el cronista de Pedralba, José Vicente Martínez.

El primer edil va destacar el “gran honor” que suposa per a l’Alcora acollir aquest esdeveniment cultural “tan important”. Així mateix, va lloar la “magnífica, necessària i altruista” tasca que duen a terme els Cronistes Oficials “investigant, recopilant i acostant a la ciutadania la cultura, la història i les tradicions dels nostres pobles”.

“A l’Alcora tenim un clar exemple, va manifestar Falomir, fent referència al “rigorós i exemplar” treball de recerca i divulgació que realitza José Manuel Puchol “al qual acudim de manera recurrent per a assessorar-nos sobre molts aspectes del nostre poble”. En el congrés que se celebrarà a l’Alcora participaran al voltant de 70 persones, 50 cronistes i 20 acompanyants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari