L'Alcora adequarà una nau municipal com a local d'assaig per a la banda de música

Quan l’Agrupació Musical l’Alcalatén tinga el seu espai definitiu a la Casa de la Cultura, s’oferirà com a local d’assaig als grups de música alcorins

L'Alcora adequarà una nau municipal com a local d'assaig per a la banda de música
23/03/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora adequarà una nau adquirida a la fi de 2021, situada en la carretera Circumval·lació, per a ús de la banda de música. I és que, tal com explica l’alcalde, Samuel Falomir, l’Agrupació musical l’Alcalatén precisa d’un espai habilitat per als seus assajos.

Falomir recorda que, actualment, a causa de la falta d’espai a la Casa de la Música, la banda assaja a la sala d’actes del consistori, en la planta segona, on se celebren plens i altres activitats com a cinema, actuacions, etc. “Cada vegada que un d’aquests actes es duu a terme, els músics i músiques han de retirar tot l’instrumental, la qual cosa suposa un procés laboriós”.

Així, encara que l’objectiu final és traslladar la Casa de la Música a la futura Casa de la Cultura de l’Alcora, on la banda tindrà el seu espai definitiu d’assaig, l’Ajuntament, com a manifesta l’alcalde, realitzarà una inversió de 45.000 euros en la posada a punt de la nau municipal mitjançant labors de neteja o insonorització amb la finalitat de “donar resposta a curt termini a les necessitats de l’agrupació i que la banda tinga com més prompte millor un lloc propi on assajar”.

Falomir destaca que, quan la Casa de la Cultura, que se situarà en l’edifici que va albergar La Molt Noble, adquirit a la fi de 2020 per l’Ajuntament, siga una realitat, “oferirem la nau remodelada com a local d’assaig als grups de música de l’Alcora”.

D’aquesta manera, “complirem el compromís de l’equip de govern de donar resposta a la demanda d’aquests col·lectius”, conclou el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari