L'Alcora amplia la zona de jocs del parc Germanes Ferrer Bou

L'Alcora amplia la zona de jocs del parc Germanes Ferrer Bou
28/09/2022 -

Millorar els existents i crear nous parcs i zones verdes és “una prioritat absoluta” per al Govern de l’Alcora. Sobre aquest tema, Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha destacat que “la històrica inversió de 765.000 que s’ha realitzat en aquesta matèria en els dos últims anys ho posa de manifest”.

L’última actuació ha consistit en l’ampliació de la zona de jocs del parc Germanes Ferrer Bou amb la instal·lació de nous gronxadors, “tal com ens estaven demandant els usuaris i usuàries d’aquest espai”. La regidora de l’àrea, Antonia Collado, ha indicat que també s’estan executant altres millores al parc com la reparació i pintat de les baranes metàl·liques.

Collado ha fet balanç dels projectes executats enguany, entre els quals es troben la renovació del parc infantil del paratge de Sant Vicent, la creació d’una zona verda en l’avinguda Tinenta General Federico Michavila i la renovació de jocs deteriorats en diversos parcs del municipi. Així mateix, ha recordat que en aquests moments està en marxa l’obra de millora de la zona verda del parc Montlleó.

Respecte a les millores realitzades en 2021, la regidora ha enumerat les següents actuacions: remodelació integral del parc Jardins de la Vila amb la instal·lació d’una tirolina en la zona de jocs, construcció d’un parc infantil al carrer Xúquer, instal·lació d’un parc de cal·listènia en el paratge de Sant Vicent, remodelació del parc de la urbanització El Pantà, creació d’una zona verda en l’avinguda Corts Valencianes i d’una altra amb parc infantil al carrer Camí Nord i millora del parc Guitarrista Tárrega.

D’altra banda, Collado ha explicat que, a través del nou servei WhatsApp d’incidències “estem solucionant en la major brevetat possible tots els desperfectes o altres incidències que ens traslladen els veïns i veïns”. Per a la responsable municipal de Parcs i Jardins, amb aquesta iniciativa “facilitem a la ciutadania que ens comuniquen tot allò que veuen en el dia a dia per a millorar i, gràcies a la seua col·laboració, podem ser més efectius. Així tot és molt més ràpid i directe”.

“Sabem que els parcs i jardins són espais molt importants per a la població, tant per als xiquets i xiquetes com per a les persones majors, etc., per la qual cosa estem especialment sensibilitzats i bolcats en ells. Encara que queda molt per fer, la nostra aposta per impulsar i reforçar aquesta àrea és clara i decidida”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari