L'Ajuntament de l'Alcora anuncia la creació d'un punt d'assessorament LGTBI

Amb aquest servei, atés per l’Agent d’Igualtat de la localitat, el consistori pretén oferir atenció i assessorament i ajudar a aquelles persones que pateixen homofòbia

L'Ajuntament de l'Alcora anuncia la creació d'un punt d'assessorament LGTBI
06/11/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de l’àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat, posarà en funcionament la setmana que ve un punt d’assessorament LGTBI.

Atés per l’Agent d’Igualtat de la localitat, el servei es durà a terme a les noves dependències municipals, els dilluns i dimecres, de 9 a 13 hores. Les consultes seran confidencials i es realitzaran amb cita prèvia, podent contactar a través del telèfon 627840949 o del correu electrònic oficinalgtbi@alcora.org.
Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén oferir atenció i assessorament i ajudar a aquelles persones que poden estar patint episodis de LGTBIfòbia i no saben on acudir, així com donar visibilitat a la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

La creació d’aquest espai “és un pas important per tal de continuar avançant en temes fonamentals com són la llibertat, la igualtat i el respecte”, ha manifestat la responsable municipal de Polítiques Inclusives i Igualtat, Tica Pons, destacant que “qualsevol atemptat contra la llibertat i els drets de les persones LGTBI suposa una violació dels Drets Humans”.

La regidora ha posat en relleu que “malauradament, són moltes les persones que encara pateixen en el seu dia a dia assetjament, insults, agressions, etc. a causa de la seua orientació sexual o identitat de gènere, la qual cosa és, senzillament, intolerable. Moltes persones, a més, per vergonya, por, o altres motius, pateixen aquestes agressions en soledat, de manera silenciosa”.

D’aquesta manera, per a Pons “és necessari impulsar polítiques des de l’àmbit municipal a favor de la diversitat sexual i la no discriminació”. En paraules de la regidora: “Hem d’enarborar la bandera de la igualtat i treballar per construir entre totes i tots una ciutat més justa i oberta, on totes les persones puguen conviure amb plenitud sense por de sentir-se discriminades per la seua condició sexual”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari