L'Alcora avança el projecte per a ensostrar l'espai multiusos de la Foia

L'Alcora avança el projecte per a ensostrar l'espai multiusos de la Foia
15/04/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora durà a terme la redacció del projecte de teulada de l’espai multiusos situat al costat del riu en la pedania de la Foia de l’Alcalatén.

Des de fa ja molts anys, aquesta zona presenta un sistema de coberta i tancament provisional a base d’una carpa temporal. El caràcter temporal d’aquesta instal·lació, al costat del temps transcorregut des de la seua col·locació, l’ha conduïda a un estat de deterioració que la fa inservible hui dia, per la qual cosa es requereix la seua renovació.

Donat l’ús continuat que es fa d’aquesta instal·lació, permetent el desenvolupament d’activitats de tota mena en la pedania, s’ha optat per una construcció de caràcter més permanent, evitant solucions efímeres que obliguen a dur a terme inversions recurrents.

En paraules del regidor de Pedanies, Ricardo Porcar: “Resulta necessari escometre aquesta obra, ja que la carpa que constitueix en l’actualitat aquest espai multiusos ha perdut les seues condicions de funcionalitat i habitabilitat, per la qual cosa cal construir en el seu lloc una edificació que permeta albergar els usos que en ella es van desenvolupant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari