L'Ajuntament de l'Alcora llança noves ajudes per a la rehabilitació de façanes i reforma de banys

Es tracta de dos convocatòries destinades a fomentar la rehabilitació i estimular l’economia local

L'Ajuntament de l'Alcora llança noves ajudes per a la rehabilitació de façanes i reforma de banys
09/03/2021 -

L’Alcora ha activat dos noves convocatòries d’ajudes destinades a fomentar la rehabilitació i estimular l’economia local. En concret, les subvencions estan dirigides a reformes de banys (substitució de banyera per plat de dutxa) i rehabilitació i pintura de façanes i cobertes d’edificis.

Amb la finalitat de facilitar la mobilitat, també es comprenen en l’objecte de les ajudes als banys totes aquelles reformes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques.

L’Ajuntament destina 60.000 euros del pressupost municipal a aquestes iniciatives, 30.000 per a cada convocatòria.

Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 20 de setembre de manera telemàtica, a través de la seu electrònica, i presencialment al registre de l’Ajuntament. Des del consistori recorden que poden trobar tota la informació a la pàgina web lalcora.es.

L’alcalde, Samuel Falomir ha destacat que “després de la gran demanda que van tindre l’any passat, hem decidit tornar a convocar aquestes dues ajudes en 2021 perquè puga beneficiar-se el major nombre possible de veïns i veïnes”.

Respecte a la reactivació econòmica “màxima prioritat del Govern de l’Alcora”, el primer edil ha assenyalat que “a més de les ajudes directes a autònoms (l’Ajuntament destina en 2021 al voltant de 550.000 €), amb aquestes convocatòries d’ajudes a la rehabilitació es persegueix un doble objectiu: ajudar als veïns a millorar els seus habitatges i, al mateix temps, beneficiar als treballadors del sector”.

Falomir ha recordat que, entre altres supòsits, la quantia de les ajudes per a les reformes del bany podrà ser incrementada si s’utilitza taulell ceràmic fabricat a l’Alcora i si l’empresa que faça els treballs posseeix el domicili fiscal a la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari