El Govern de l'Alcora no desisteix i continua buscant terrenys per a la residència de la tercera edat

Falomir: “No hem llançat mai la tovallola, portem molt temps treballant per a trobar el solar adequat i continuem amb aquest objectiu. Per descomptat, no serà per no intentar-ho, perquè és una reivindicació històrica i un servei molt necessari”

El Govern de l'Alcora no desisteix i continua buscant terrenys per a la residència de la tercera edat
02/03/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora no desisteix de la seua obstinació d’aconseguir els terrenys adequats per a la construcció d’una residència per a persones majors en la localitat. La finalitat és, una vegada adquirits, cedir-los a la Generalitat Valenciana perquè duga a terme la infraestructura.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha insistit que “no hem llançat mai la tovallola”, de fet, “portem molt de temps treballant per tal de donar resposta al que és una demanda històrica de l’Alcora i un compromís d’aquest equip de govern, que des del minut un ha estat lluitant perquè siga una realitat”.

En aquest sentit, Falomir ha recordat que, “durant dos anys, hem estat negociant la compra de l’antiga fàbrica Sanchis, per considerar aquest un molt bon emplaçament per a la futura residència”. El primer edil no amaga que “el procés ha resultat més complicat del que esperàvem i, finalment, no ha arribat a bon port”. I és que “per responsabilitat, quan vam tindre coneixement de l’elevada càrrega que arrossega l’immoble, van decidir no seguir avant”.

No obstant això, “sí que seguim avant en la cerca del terreny apropiat, per descomptat, no serà per no intentar-ho, perquè tot esforç valdrà la pena si aconseguim que les persones majors de l’Alcora puguen comptar amb aquest servei tanimportant sense haver d’eixir del seu poble”.

Falomir ha explicat que “la gestió econòmica responsable duta a terme en aquest temps ens permetrà disposar d’un romanent de més d’un milió d’euros, segons les previsions, per la qual cosa l’Ajuntament estaria en disposició de comprar els terrenys”.

“Ara que, després d’un llarg camí, el Centre de Dia de l’Alcora està a punt de ser una realitat, és moment de continuar sumant serveis per a millorar la qualitat de vida dels nostres majors i els seus familiars”.

Sobre aquest tema, l’alcalde ha destacat que “mai abans un equip de govern havia fet tant per a aconseguir aquest objectiu i en eixa línia continuarem treballant i esforçant-nos al màxim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari