L'Alcora celebrarà les Festes del Crist a l'agost adaptant-se a la pandèmia

Se celebraran del 21 al 29 d’agost amb els protocols sanitaris vigents en eixe moment

L'Alcora celebrarà les Festes del Crist a l'agost adaptant-se a la pandèmia
19/04/2021 -

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de l’àrea, Vanesa Periz, han anunciat que enguany la localitat sí que celebrarà les seues festes majors. Això sí, es duran a terme amb una duració reduïda i una programació adaptada a la situació epidemiològica, amb les mesures que marquen les autoritats sanitàries. D’aquesta manera, tal com han informat les autoritats, les Festes en honor al Santíssim Crist del Calvari de l’Alcora 2021 tindran lloc del 21 al 29 d’agost.

Falomir i Periz s’han reunit al despatx d’alcaldia amb el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, per a encarregar-li, un any més, la coordinació del Llibre de Festes. Cal ressaltar que Puchol porta coordinant setze edicions d’aquest valorat llibre, més esperat enguany si cap, ja que en 2020 no es va realitzar, en haver-se cancel·lat les celebracions.

El primer edil i la regidora han alabat el gran treball del cronista al capdavant d’aquest projecte, una iniciativa que, a més és solidària, ja que la quantia recaptada per l’adquisició del Llibre de Festes de l’Alcora s’entrega íntegrament a Cáritas.

Les festes començaran el dissabte 21 d’agost, amb el tradicional pregó, entre altres actes, i finalitzaran el diumenge 29 d’agost, dia gran per a la localitat, en el qual se celebrarà la festivitat del Crist.

Al llarg de la setmana es duran a terme actes de molt diferent índole: culturals, esportius, lúdics, infantils, per a la tercera edat, etc. Els actes taurins es realitzaran en plaça portàtil, del 25 al 28 d’agost. Si bé encara no s’ha acabat de definir la programació, la previsió és que s’exhibiran al voltant de 9 bous, entre els patrocinats per les penyes i l’Ajuntament, segons ha explicat la regidora de Festes.

Una altra de les novetats és que enguany no hi haurà Cort d’Honor, la reina i dames tornaran en l’edició de les festes de 2022, ja que s’espera que puguen celebrar-se amb normalitat, en el seu format habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari