L'Alcora aconsegueix el terreny per a la futura residència de la tercera edat

L'Alcora aconsegueix el terreny per a la futura residència de la tercera edat
17/05/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha arribat a un acord amb el Grup Pamesa per a l’adquisició del terreny en el qual es construirà la futura residència per a la tercera edat. Es tracta d’una parcel·la de 3.000 m² situada en la carretera Circumval·lació.

Samuel Falomir ha fet l’anunci en l’acte de celebració de la festivitat de Sant Isidre, organitzat per les dues associacions de jubilats i pensionistes de l’Alcora -l’Alcalatén i Comte d’Aranda- que s’ha dut a terme en la Pista Jardí amb la participació del voltant de 600 persones.

La consecució del terreny és un “pas essencial” en el camí per a fer realitat la “tan demandada i necessària” residència. Un pas amb el qual, a més, “complim un altre compromís d’aquest equip de govern amb els alcorins i alcorines”.

L’alcalde ha ressaltat que “treballarem per a garantir que el servei que s’oferisca siga el que la ciutadania de l’Alcora necessita”.

Falomir sempre ha mostrat la seua “obstinació” per aconseguir els terrenys adequats per a aquesta infraestructura. “Mai hem tirat la tovallola”, ha destacat, insistint que “portem molt temps darrere d’això i, al final, el treball ha donat els seus fruits”.

El primer edil ha recordat que, “durant dos anys, hem estat negociant la compra de l’antiga fàbrica Sanchis, per considerar est un bon emplaçament per a la futura residència, però les negociacions no van arribar a bon port”. I és que “per responsabilitat, quan vam tindre coneixement de l’elevada càrrega que arrossega l’immoble, decidim no seguir avant”.

No obstant això, “sí que continuem avant en la cerca del terreny apropiat, per descomptat, no anava a ser per no intentar-ho, perquè tot esforç valia la pena per a aconseguir que les persones majors de l’Alcora puguen comptar amb aquest servei que els permeta estar perfectament atesos sense haver d’eixir del seu poble”.

Falomir ha explicat que “la gestió econòmica responsable duta a terme en aquest temps ens va permetre disposar d’un romanent de més d’un milió d’euros, segons les previsions, per la qual cosa l’Ajuntament està en disposició de comprar els terrenys”.

“Ara que, després de molta faena, el Centre de Dia de l’Alcora està molt prop de ser una realitat, és moment de continuar sumant serveis per a millorar la qualitat de vida dels nostres majors i els seus familiars”.

Sobre aquest tema, l’alcalde ha destacat que “mai abans un equip de govern havia fet tant per a aconseguir aquest objectiu i en aqueixa línia continuarem treballant i esforçant-nos al màxim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari